NXTlandscapes is een bureau voor landschapsarchitectuur, stedenbouw en regionaal ontwerp. Na een jarenlang verblijf in centrum Rotterdam zijn wij sinds oktober 2019 gevestigd in de Buitenhof in Delft en wel in één van de acht experimentele diagoonwoningen die hier in 1971 naar ontwerp van Herman Hertzberger zijn gerealiseerd. Een bijzondere en inspirerende setting van waaruit wij graag werken aan slimme concepten en aansprekende ontwerpen voor onze opdrachtgevers.
Wij werken op projectbasis in wisselende samenstelling bij voorkeur vanuit diverse disciplines aan uiteenlopende opdrachten met een open oog voor toekomstige ontwikkelingen.
NXTlandscapes staat onder leiding van landschapsarchitect Hans Ophuis.

Interdisciplinair

We bieden inzicht, visie, regie, strategie en verbeelding en werken interdisciplinair waar landschapsarchitectuur, stedenbouw en regionaal ontwerp elkaar raken.

Professioneel

We opereren met professionele kennis, inzicht en affiniteit. Vanaf het formuleren van het gewenste programma tot het daadwerkelijk maken, materialiseren en detailleren van ruimtelijke ontwerpen en adviezen

Interactief

We doen dat interactief. Een regelmatige gedachtewisseling en afstemming met opdrachtgevers en betrokken partijen is voor ons onmisbaar en cruciaal bij het creëren van waarden, betekenis en kwaliteit.